Baia Mare găzduiește Tabăra Națională de Chimie, ediția a XII-a

duminică, septembrie 4, 2016 0 Permalink 0

„Chimia mai este numită și „știința de mijloc” sau „știința centrală”! Astfel, tot ceea ce se intampla in jurul nostru, viata noastra si tot ceea ce traim zilnic se afla in legatura directa cu chimia si bineinteles cu studiul acestea! De mici copii ne punem nenumarate intrebari cu privire la un sir de procese care se intampla in jurul nostru si carora nu le gasim explicatii obisnuite, insa acestea pot fi explicate de chimisti! Astfel, chimia reprezinta una dintre cele mai importante discipline, iar studierea acestea ne poate ajuta spre exemplu la imbunatatirea starii de sanatate invatand sa ne alimentam sanatos, iar cunoasterea rolului elementelor chimice precum efectele lor asupra organismului uman ar trebui sa devina o preocupare a fiecaruia dintre noi!
Dragi elevi, stimati profesori, vreau sa va felicit pentru preocuparea dumneavoastra vis a vis de aceasta disciplina si sa va asigur ca veti avea in mine un sprijin neconditionat in toate demersurile dumneavoastra!
Va urez bun venit in orasul nostru si va doresc ca toate cunostintele pe care le veti dobandi in aceasta tabara sa contribuie la dezvoltarea personalitatii voastre si sa le fructificati in succese viitoare!”

Niciun comentariu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *