Liviu Pop: Administrația locală bate pasul pe loc când vine vorba de proiecte în interesul cetățenilor

reab1 reab2Senatorul PSD de Maramureș Liviu Pop se declară indignat de faptul că administrația locală din Baia Mare bate pasul pe loc când vine vorba de derularea unor proiecte în interesul cetățenilor.

Senatorul PSD face referire la proiectul de reabilitare a unui imobil situat pe strada Horia 46 B, care stagnează de ceva vreme din cauza neimplicării administrației locale.

Mai mult, senatorul  Liviu Pop a transmis o interpelare ministrului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice pentru a afla situația proiectului de reabilitare, termenul de finalizare și motivele pentru care acesta stagnează.

“Răspunsul primit la interpelare este cât se poate de concludent și nu mai are nevoie de nicio interpretare. Compania Națională de Investiții a solicitat prin adresa nr. 9632/13.08.2015 unității administrativ-teritoriale Baia Mare transmiterea proiectului tehnic, precum și o revenire la această solicitare prin adresa 15102/25.11.2015. În răspuns  se mai precizează și faptul că unitatea administrativ-teritorială Baia Mare a depus proiectul tehnic abia, atenție, în luna februarie anul curent.  Întrebare întrebătoare …. De ce atât de târziu? Să fie vorba de nepăsare sau incompetență? De ce lucrurile se mișcă așa, cu viteza melcului, când până la urmă beneficiarii unui astfel de proiect sunt cetățenii?”, a spus Liviu Pop.

Senatorul Liviu Pop își exprimă speranța ca măcar de aici încolo, administrația locală va da dovadă de viteză de reacție și se va implica mai mult când este vorba de obiective de interes local atât de importante.

Niciun comentariu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *