Liviu Pop:  Domnul Cătălin Predoiu se simte ameninţat de degringolada din PNL şi nu acceptă reducerea TVA

Liberalii se simt ameninţaţi după ce Guvernul Ponta a anunţat măsura reducerii TVA la 9% la produsele alimentare şi, pentru că nu ar fi putut ataca deschis o astfel de măsură fără a suferi un prejudiciu de imagine, astăzi au inventat un motiv care să camufleze atacul.

Înţelegem că domnul Cătălin Predoiu trebuie să-şi joace rolul până la capăt de lider al opoziţiei, dar ieşirile de tipul celei de astăzi nu fac decât să-i dăuneze.

Din prea mult zel politic domnul Predoiu uită faptul că asupra persoanei sale planează suspiciuni privind legătura cu banii proveniţi din corupţie şi campania sa electorală din 2008 şi încearcă să devieze subiectul, inventând “degringolade economice”, când de fapt degringolada este evidentă sânul PNL.

Îl asigur pe domnul Predoiu că la întrevederea pe care am avut-o astăzi, alături de premierul Victor Ponta, cu Valdis Dombrovskis, vicepreşedintele Comisiei Europene pentru Moneda Euro şi Dialog Social, nu am discutat despre finanţarea campaniei electorale a PDL din 2012 sau a celei de la Buzău din 2008.

 

Niciun comentariu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *