Liviu Pop: Guvernul trebuie să își continue mandatul cu Victor Ponta premier!

Nu cred în coincidențe, iar ceea ce s-a întâmplat astăzi este cel puțin bizar.

Bizar, din mai multe motive: pe de o parte momentul care coincide cu moțiunea de cenzură a PNL, pe de altă parte acuzațiile în sine, care par a fi construite în pripă și fără prea multă grijă.

Tocmai din acest motiv, mișcarea de astăzi pare a fi desprinsă din tabloul politicii de forță din anii instaurării stalinismului.

Care este scopul acestei mișcări? La prima vedere înlăturarea lui Victor Ponta, la o privire mai atentă, un reviriment al opoziției vlăguite de măsurile de creștere economică luate de Guvern.

Liberalii sunt impotenți să ia decizii politice în favoarea țării, așa cum au demonstrat-o de-a lungul timpului, iar impotența lor se prelungește și în opoziție, unde nu reușesc să transmită programe de relansare a țării.

Prin urmare, Executivul trebuie să își ducă mai departe mandatul în frunte cu premierul Victor Ponta.  Acuzațiile la adresa sa nu au niciun fel de acoperire. Victor Ponta nu a avut niciodată, ca avocat sau în altă calitate, o relație juridică de niciun fel cu Complexurile Energetice Turceni și Rovinari. Dovezile au fost prezentate public. Mai mult decât atât, Victor Ponta nu fost niciodată asociat la Societatea  “Şova şi Asociaţii”.

Le reamintesc celor care s-au precipitat să ceară demisia premierului că acestă guvernare a primit un mandat foarte clar de la cetățeni în 2012, mandat care trebuie dus până la capăt!

In ceea ce o privește pe domnișoara Alina Gorghiu o sfătuiesc să ne lămurească mai întâi cum stă treaba cu implicarea sa în cazul Turceni-Electrica și abia apoi să aibă tupeul să vorbească despre demisiile altora!

Niciun comentariu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *