Liviu Pop: Opoziţia de plastilină şi-a scos din nou trompeta la înaintare!

PNL şi-a scos astăzi, din nou, trompeta la înaintare. Domnişoara Alina Gorghiu a bătut din călcâie cerând iarăşi demisia premierului.

Liberalii confundă tot mai des opoziţia cu reprezentaţiile solo ale copreşedintelui Gorghiu, pentru că aşa cum au dovedit-o până în prezent sunt incapabili să ofere proiecte politice.

Mai uşor cu ipocrizia doamnelor şi domnilor! Dacă suferiţi de amnezie colectivă vă amintesc faptul că situaţia dumneavoastră este una pe cât de imorală pe atât de agresivă şi falsă!

Domnişoara Gorghiu nu a ieşit la rampă când domnul Iohannis era judecat pentru probleme de integritate să-i ceară să nu candideze. Dacă ar fi fost consecventă ar fi făcut-o! Domnişoara Gorghiu nu a demisionat când partidul din care face parte a fuzionat cu PDL-ul înşelându-şi propriul electorat.

În schimb, domnişoara Gorghiu îşi doreşte haos politic pentru că la asta se pricepe foarte bine.  Ieşind pentru a cerşi alegeri anticipate Alina Gorghiu se înscrie în linia imposturii, de această dată alături de membrii de vază ai PMP.

Nu e o coincidenţă nici faptul că Eugen Tomac a ieşit cu un discurs asemănător pentru a tromboni poporul. Îi amintesc şi dumnealui că fosta lideră PMP este arestată la domiciliu. Şi ce să vezi? Nici la ora actuală nu a demisionat din Parlament.

Acestea sunt personajele care ne vorbesc acum despre moralitate.

Într-un moment în care măsurile bune ale Guvernului Ponta sunt resimţite de toţi românii, singura şansă pentru opoziţia de plastilină este o criză politică artificială.

Niciun comentariu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *