REACȚIE Liviu Pop (Senator PSD): Mircea Dolha, jurist la fără frecvență!

Decât să spui o prostie, mai bine taci! Așa v-aș sugera și eu domnule deputat, jurist la fără frecvență, Mircea Dolha!

Cazul la care face referire “expertul” Dolha, cu privire la formarea  Consiliului Local al municipiului Drobeta  Turnu Severin, nu poate fi comparat cu cel de la Maramureș.

Pentru fixarea cunoștințelor, domnule Dolha, la Drobeta Turnu Severin invalidarea celor trei consilieri municipali a dus la schimbarea majorității în Consiliul Local, astfel încât funcțiile de vicepreședinți au fost votate cu altă majoritate.

Situația nu poate fi comparată cu cea din Maramureș, unde invalidarea celor doi consilieri județeni întârziați nu a schimbat majoritatea în Consiliul Județean.  De altfel, președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, a fost ales cu o largă majoritate de voturi, la fel ca și cei doi vicepreședinți.

Nu-i opreșete nimeni pe cei de la PNL Maramureș să înceapă demersurile juridice, să facă o plângere prealabilă, pentru că poate nu știu că așa trebuie, și să meargă în instanță dacă sunt de părere că procedura constituirii a fost una ilegală.

Aveți puțintică decență domnule “expert” Dolha și terminați cu amenințările, acuzațiile nefondate și șantajul la adresa prefectului de Maramureș! Nu încercați să-l mai obligați să invalideze constituirea Consiliului Județean! Domnia sa nu are niciun atribut în acest sens!

V-aș sugera să vedeți bârna din ochiul dumneavoastră și să nu mai căutați paiul din ochiul altuia! Vă urez spor la învățat, în speranța că poate într-o zi veți trece de la fără frecvență, la zi!

Niciun comentariu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *