Sunt bani pentru pensii și salarii! De la 1 iulie pensiile vor fi majorate așa cum s-a angajat PSD în campania electorală!

Preşedintele României a avut în ultima perioadă o serie de declarații extrem de agresive, culminând cu declarația de marţi, 22.05.2018, conform căreia Executivul nu ar mai avea bani pentru pensii şi salarii până la finalul anului, punând astfel la îndoială capacitatea statului de a plăti pensiile și salariile din România. Totuși, există informații oficiale conform cărora, în primele 4 luni, Guvernul a colectat mai mult cu 800 milioane lei decât era programat în Legea Bugetului, promulgată de însuși Klaus Iohannis. Fiind vorba prin urmare de o informație publică, disponibilă încă din 17 mai pe site-ul ANAF, consider că aceste afirmații ale domnului Președinte sunt neîntemeiate și pur politicianiste.

Prin acuzațiile aduse Executivului, Președintele se descalifică din postura de președinte de țară și de om politic responsabil inducând dubiul și teama în rândul românilor prin întrebarea dacă mai sunt bani de pensii și salarii până la sfârșitul anului.

Este neacceptabil ca un șef de stat responsabil să inducă ideea că nu ar mai fi bani de pensii și salarii până la finalul anului, doar pentru a denigra guvernarea PSD-ALDE.

Să ne amintim că, anul trecut, PNL aducea același acuzații conform cărora Guvernul nu ar mai fi avut bani de pensii decât până în noiembrie. A trecut de atunci jumătate de an, iar PNL s-a făcut de râs în fața românilor. Președintele Iohannis se va face de râs în fața pensionarilor care nu doar că își vor primi pensiile, dar de la 1 iulie le vor primi majorate așa cum PSD s-a angajat în campania electorală.

Niciun comentariu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *