Vizită de lucru în județul Argeș

joi, ianuarie 22, 2015 0 Niciun tag Permalink 0

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Marian Pop, a avut miercuri, 21 ianuarie, o întâlnire de lucru cu prefectul Județului Argeș Mihail Adrian Oprescu, senatorul Şerban Constantin Valeca, senatorul Constantin Tămagă, deputatul Mircea Drăghici și  deputatul Simona Bucura Oprescu.

La final, aceștia au susținut o conferință de presă în cadrul căreia au făcut o scurtă trecere în revistă a problemelor actuale ale județului Argeș.

Cu acest prilej, ministrul delegat pentru Dialog Social a felicitat partenerii sociali de la Dacia Pitești care au semnat contractul colectiv de muncă și a salutat promulgarea de către preşedintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru modificarea şi completarea Legii nr. 53/2003 – Codul muncii.

Totodată, Liviu Marian Pop i-a felicitat pe iniţiatorii proiectului de lege care a avut ca scop modificarea şi completarea Legii nr. 53/2003 – Codul muncii: “Aş vrea să-i  felicit în mod deosebit pe senatorul Şerban Constantin Valeca, pe doamna deputat Simona Bucura Oprescu, precum şi pe parlamentarii din Argeş”.

De asemenea, ministrul Liviu Marian Pop i-a solicitat prefectului Județului Argeș ca modificările și completările aduse Codului Muncii să reprezinte o temă de discuție în cadrul Comisiei de Dialog Social.  Ministrul a făcut referire și la Legea 62/2011, apreciind că orice modificare trebuie făcută transparent și numai în urma unui dialog social constructiv.

Niciun comentariu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *